FOR YOU :: FOR LIFE :: FOR ENERGY

Magnetfeldtherapie BEMER 3000   

 

Εμπιστοσύνη στο BEMER!!!

Βελτιωμένη απόδοση και ταχύτερη ανάκτηση είναι πειστικά στοιχεία για τους χρήστες

 

Για πολλά χρόνια τώρα οι συσκευές BEMER έχουν γίνει στενοί σύντροφοι πολλών πρωταθλητών και αθλητών υψηλών επιδόσεων.

Για παράδειγμα, ο κύπριος Παγκόσμιος πρωταθλητής του Λέιζερ Ιστιοπλοΐας Παύλος Κοντίδης, η ελβετική Ολυμπιακή ομάδα και πολλοί αθλητές από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν την καινοτόμο τεχνολογία BEMER.

Η αποδεδειγμένη εφαρμογή BEMER αυξάνει την μικροκυκλοφορία και βελτιώνει σημαντικά τα χαρακτηριστικά ροής του αίματος. Τα μυϊκά κύτταρα λαμβάνουν περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες. Ο ανεφοδιασμός της ενέργειας και η απομάκρυνση μεταβολικών απορριμμάτων βελτιώνονται. Η αθλητική ικανότητα, μετά από αγώνες ή άσκηση, μπορεί να αποκατασταθεί γρηγορότερα.

Ο Prof. Dr. med. Winfried Banzer από τη Φρανκφούρτη: «Η βελτίωση της μικροκυκλοφορίας μέσω της εφαρμογής BEMER έχει μια κρίσιμη επίδραση στην φυσική κατάσταση και στο προπονητικό πρόγραμμα αθλητών και αθλητριών.»

Αναψυχή & Αθλητισμός
Θετική επιρροή της τεχνολογίας BEMER για την υγεία και σαφής βελτίωση και καλυτέρευση του ύπνου. Το BEMER αυξάνει το γενικό αίσθημα της ευεξίας, την ικανότητα απόδοσής μας και σε τελευταία ανάλυση την ποιότητα ζωής μας. Άριστες προϋποθέσεις για να ζήσουμε στο έπακρο τον ελεύθερο μας  χρόνο και να είμαστε σε θέση να απολαύσουμε όλες τις ευχάριστες δραστηριότητες της ζωής.

Με την διαμόρφωση του νέου σήματος για τον ύπνο, νέοι ορίζοντες ανοίγονται στους αθλητές. Δημιουργεί ένα πλήρες ανανεωμένο και αποτοξινωμένο οργανισμό με περισσότερη ενέργεια, ευεξία και αντοχή.
Εργαστηριακά αποτελέσματα αποδεικνύουν την δραστικότητά του. Μετρήσεις της CK (creatine kinase) επίσης γνωστή και ως CPK (creatine phosphokinase) είναι στα επίπεδα των ελάχιστων φυσιολογικών παραμέτρων, τα ηπατικά ένζυμα είναι στα φυσιλογικά επίπεδα. Επίσης αποτρέπεται η συγγκόληση των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

 

BEMER στα Σπορ
Είτε πρόκειται για ερασιτέχνες ή επαγγελματίες- το ΒΕΜΕR μπορεί να υπερηφανεύεται κορυφαίες επιδόσεις και στον αθλητισμό. Η θεραπεία ΒΕΜΕR αυξάνει την ικανότητα απόδοσης με την ενεργοποίηση του μεταβολισμού, υποστηρίζει την εξοικονόμηση ενέργειας κατά την προθέρμανση μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο των αθλητικών ατυχημάτων, βελτιώνει την ανταπόκριση, επιτρέπει την ταχύτερη αναγέννηση και ως εκ τούτου επιτρέπει αυξημένες προπονήσεις.
Δικαιολογημένα Κύπριοι, Έλληνες και γενικά αθλητές σε όλο τον κόσμο, ερασιτέχνες και παγκόσμιοι πρωταθλητές εμπιστεύονται την τεχνολογία του ΒΕΜΕR εδώ και πολλά χρόνια.

 

Τα οφέλη του BEMER στους αθλητές:

  • Το BEMER βελτιώνει την απόδοση
    Η επαρκής προθέρμανση των μυϊκών ιστών είναι ουσιαστική για να εξασφαλίσει μέγιστη απόδοση, αλλά χρειάζεται πολύτιμη ενέργεια. Εάν οι μύες προθερμανθούν χρησιμοποιώντας το σύστημα BEMER, η σωζόμενη ενέργεια είναι διαθέσιμη ως πρόσθετη ενέργεια για τον αγώνα και την προπόνηση.

  • Το BEMER καθιστά δυνατή την γρηγορότερη αναγέννηση
    Με την ενεργοποίηση του μεταβολισμού, η σκλήρυνση των μυών αποτρέπεται ή μειώνεται. Αυτό μειώνει τα επεισόδια σχισίματος μυών και συνδέσμων. Οι αναγεννητικές φάσεις μεταξύ αθλητικών δραστηριοτήτων μπορούν να μειωθούν. Κατά συνέπεια, περισσότεροι κύκλοι προπονήσεων μπορούν να ολοκληρωθούν μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα. Αυτό αυξάνει επιπλέον την φυσική κατάσταση του αθλητή.

  • Το BEMER αποτρέπει τους αθλητικούς τραυματισμούς
    Η θεραπεία BEMER επηρεάζει θετικά τις θεραπευτικές διαδικασίες τραυματισμένων συνδέσμων και ιστών. Οι τραυματισμένοι ιστός και το οίδημα μειώνονται σημαντικά γρηγορότερα. Κατά συνέπεια ανικανότητες και χρόνιες παθήσεις που σχετίζονται με τον αθλητισμός μπορούν να αποτραπούν.

Μαρτυρίες από χρήστες...

Πληροφορίες για τα προϊόντα BEMER...