FOR YOU :: FOR LIFE :: FOR ENERGY

Magnetfeldtherapie BEMER 3000   

 

Πως λειτουργεί το BEMER;


Η τεχνολογία του ΒΕΜΕR  είναι σήμερα η καλύτερα ερευνημένη και πιο αποτελεσματική φυσική μέθοδος θεραπείας.

Δραστηριοποιείται στο λεπτότερο εκτεταμένο δίκτυο των μικρότερων αιμοφόρων αγγείων.

Το BEMER είναι αποτελεσματικό όπου και αν είναι απαραίτητο.
Η τεχνολογία BEMER δρα στον αυτοκινητόδρομο της υγείας, στην μικροκυκλοφορία, που αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του κυκλοφορικού συστήματος.
Εδώ και πολλά χρόνια η έρευνα γύρω από το BEMER έχει επιτύχει αποτελέσματα αιχμής όσον αφορά τη ρύθμιση του βιορυθμού των τοπικών και των εξωτερικών ροών στη μικροκυκλοφορία. Ο πυρήνας της τεχνολογίας BEMER είναι μια πολυδιάστατη δομή σήματος, η οποία διεγείρει αποτελεσματικά την περιορισμένη ή ελαττωματική μικροκυκλοφορία. Ως εκ τούτου, υποστηρίζει τους πιο σημαντικούς ρυθμιστικούς μηχανισμούς του ανθρώπινου σώματος των διαδικασιών για πρόληψη, θεραπεία, αποκατάσταση και αναγέννηση.

 

Ένα Υγιές Σώμα έχει την ικανότητα να αυτοθεραπεύεται

Η Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας είναι το κλειδί της επιτυχίας της εφαρμογής BEMER

Το σήμα BEMER είναι το μοναδικό στου οποίου τα αποτελέσματα έχουν δοθεί επιστημονικές εξηγήσεις και αποδείξεις. Τα ακόλουθα θεωρούνται τα πιο σημαντικά αποτελέσματα του σήματος BEMER στους ανθρώπους και στα ζώα:

 

Σε αντίθεση με τη θεραπευτική προσέγγιση της ορθόδοξης ιατρικής, το BEMER συνήθως δεν θεραπεύει τα διαγνωσθέντα συμπτώματα. Σήμερα επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα συμπτώματα είναι απλώς η "κορυφή του παγόβουνου". Ο πυρήνας των περισσότερων ασθενειών βρίσκεται βαθύτερα: διαταραχές σε μοριακές διαδικασίες παρεμβαίνουν στους φυσικούς ρυθμιστικούς μηχανισμούς του σώματος, οι οποίοι με τη σειρά τους μειώνουν την καλή λειτουργία των κυττάρων και των οργάνων. Εκεί είναι που το BEMER λειτουργεί. Η προληπτική του προσέγγιση διασφαλίζει ότι τα συμπτώματα δεν θα προκύψουν και στην περίπτωση ασθενειών θα αντιμετωπιστούν στη ρίζα τους.

Το BEMER αντιμετωπίζει πολύ περισσότερα από την κορυφή του παγόβουνου.

 

Καινοτομία

Το 2010, το BEMER εισήγαγε μια νέα γενιά προϊόντων στην αγορά, με τα δύο συστήματα εξοπλισμού BEMER Classic και BEMER Pro, τα οποία διακρίνονται όχι μόνο για τον κομψό σχεδιασμό τους και την καλά σκεπτόμενη εργονομία τους και τις έξυπνες λειτουργίες, αλλά πάνω απ’ όλα για τις εγγενείς τεχνολογικές τους αξίες. Τα μηχανήματα έχουν πιστοποιηθεί σαν ιατρικά βοηθήματα, απλής λειτουργίας, σχεδιασμένα για χρήση σε κλινικές και πρακτικές, καθώς και για ιδιωτική χρήση στο σπίτι.

Νέες ανακαλύψεις στην ιατρική.

Οι επιστήμονες αναπτύσσουν μια φυσική διαδικασία θεραπείας για την ίαση πολλών ασθενειών και επώδυνων καταστάσεων.

Η καθολική θαυματουργή θεραπεία εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο όνειρο της ανθρωπότητας. Ωστόσο, οι φιλόδοξοι και διορατικοί επιστήμονες πλησιάζουν όλο και περισσότερο στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου.
Στο ινστιτούτο  μικροκυκλοφορίας στο Βερολίνο, ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, Dr. Rainer Klopp, κατάφερε να κάνει ένα πρωτοποριακό βήμα μετά από επτά χρόνια ερευνητικής εργασίας.
Με βάση τα νέα ευρήματα σχετικά με έναν από τους σημαντικότερους φυσικούς μηχανισμούς ρύθμισης, η ερευνητική ομάδα ανέπτυξε μια φυσική διαδικασία θεραπείας, η οποία επιλεκτικά ανταποκρίνεται στους μηχανισμούς ρύθμισης στο ανθρώπινο σώμα και το επηρεάζει θετικά.

Η ροή του αίματος μέσω των μικρότερων αιμοφόρων αγγείων ελέγχεται από τους ερευνητές του Βερολίνου, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν γύρω από τον Dr. Rainer Klopp, χρησιμοποιώντας το σχετικό μηχανισμό ρύθμισης. Αυτή η λεγόμενη μικροκυκλοφορία, είναι λειτουργικά το πιο σημαντικό μέρος του ανθρώπινου συστήματος κυκλοφορίας και ανταποκρίνεται σε ζωτικής σημασίας λειτουργίες μεταφοράς. Παρέχει στους ιστούς και τα όργανα οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά, απομακρύνει τα απόβλητα προϊόντα του μεταβολισμού και προάγει το ανοσοποιητικό σύστημα. Μια περιορισμένη ή δυσλειτουργική μικροκυκλοφορία επιτρέπει στα κύτταρα να γερνούν γρηγορότερα και αυτό είναι η αιτία πολλών συνθηκών κακής υγείας, καθώς επίσης ασθενειών και καθυστερημένων διαδικασιών ανάκτησης.

 

Το θαύμα του ανθρώπου

Το καρδιακό κυκλοφορικό σύστημα είναι ένας όρος που οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν.
Περίπου 15.000 λίτρα αίματος αντλούνται καθημερινά γύρω από το ανθρώπινο σώμα. Το συνολικό μήκος των αιμοφόρων αγγείων είναι 100 000 χιλιόμετρα.
Περίπου το 74% της ροής του αίματος λαμβάνει χώρα στον τομέα της μικροκυκλοφορίας: στις μικρές αρτηρίες, στα τριχοειδή αγγεία και στα φλεβίδια.
Η καρδιά από μόνη της δεν μπορεί να παράξει αυτή την αντλητική ικανότητα.
Πρώτον, μέσω του φυσικού ρυθμού μεταβολής στην αγγειοκίνηση, δίνει τη δυνατότητα και ελέγχει τη διανομή του αίματος σε όλο το γιγάντιο δίκτυο των τριχοειδών και στην περιοχή του ρεύματος.
Σε ένα υγιές άτομο οι κινήσεις της αγγειοκίνησης γίνονται τρεις φορές ανά λεπτό.
Σε εκείνους όμως που είναι άρρωστοι, ή των οποίων η υγεία είναι αδύναμη, αυτό συμβαίνει μόνο μία φορά ανά δέκα λεπτά.
Προκειμένου να βελτιωθεί το αίσθημα της ευεξίας και να επιτευχθεί η υγεία, αυτός ο πολύ χαμηλός «παλμός» πρέπει να τονωθεί ή να τυποποιηθεί.

 

Καταγραφή επιδόσεων από την ιατρική έρευνα.

Ακριβώς αυτή η διέγερση ή η σταθεροποίηση του παλμού, έχει επιτευχθεί από την ερευνητική ομάδα του Dr. Rainer Klopp: με τη βοήθεια μιας φυσικής, πολυδιάστατης δομής σήματος, η οποία μοιάζει με ένα εξωτερικό βηματοδότη, η μειωμένη ή η δυσλειτουργική μικροκυκλοφορία μπορεί να αναβιώσει αποτελεσματικά. Ως εκ τούτου, η νέα αυτή τεχνολογία υποστηρίζει πλήρως, ιδιαίτερα αποτελεσματικά και χωρίς παρενέργειες έναν από τους πιο σημαντικούς μηχανισμούς ρύθμισης του σώματος τόσο για την πρόληψη, όσο και για τη θεραπεία αποκατάστασης και αναγέννησης.

Νέα ελπίδα επίσης για τις χρόνιες παθήσεις, καθώς επίσης και για περιπτώσεις όπου όλες οι επιλογές θεραπείας έχουν εξαντληθεί.

Αυτή η τεχνολογία μπορεί να εφαρμοστεί μόνο με τον εξοπλισμό της νέας γενιάς BEMER.
Ο εξοπλισμός αυτός χρησιμοποιείται σε πρακτικές, κλινικές, καθώς και σε ιδιωτικές κατοικίες και θα ανοίξει πόρτες για τη σύγχρονη ιατρική.
Είτε χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη, ή σαν συμπληρωματική εφαρμογή κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας μιας ασθένειας και επώδυνων συνθηκών, η επιτυχία της θεραπείας είναι καταπληκτική και τεκμηριωμένη σε πολλές μελέτες.
Οι μηχανές της θεραπείας είναι ιατρικά επιβεβαιωμένες και το αποτέλεσμα τους είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο και ευρέως αναγνωρισμένο.

 

Πως λειτουργεί το σήμα BEMER ...