FOR YOU :: FOR LIFE :: FOR ENERGY

Magnetfeldtherapie BEMER 3000   

 

ΧΡΟΝΙΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Νέα ελπίδα για τους χρόνιους ασθενείς

Μια φυσική διαδικασία για τη θεραπεία πολλών χρόνιων ασθενειών και επώδυνων καταστάσεων.

Η καθολική θαυματουργή θεραπεία εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο όνειρο της ανθρωπότητας. Ωστόσο, οι φιλόδοξοι και διορατικοί επιστήμονες έρχονται κοντά στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου.

Το Ινστιτούτο Μικροκυκλοφορίας του Πανεπιστημίου του Βερολίνου, με επικεφαλή της ερευνητικής ομάδας τον Docent CA. Dr.Rainer Klopp, κατάφερε να επιτύχει ένα πρωτοποριακό βήμα μετά από επτά χρόνια ερευνητικής εργασίας. Με βάση τα νέα ευρήματα σχετικά με έναν από τους σημαντικότερους φυσικούς μηχανισμούς ρύθμισης, η ερευνητική ομάδα ανέπτυξε μια φυσική διαδικασία θεραπείας, με θετική επιρροή, η οποία επιλεκτικά ανταποκρίνεται στους μηχανισμούς ρύθμισης του ανθρώπινου σώματος. H ροή του αίματος, μέσω των μικρότερων αιμοφόρων αγγείων, ελέγχεται χρησιμοποιώντας το μηχανισμό ρύθμισης της μικροκυκλοφορίας. Η μικροκυκλοφορία είναι λειτουργικά το πιο σημαντικό μέρος του ανθρώπινου συστήματος κυκλοφορίας και ανταποκρίνεται σε μια ζωτικής σημασίας λειτουργίες μεταφοράς: παρέχει στους ιστούς και στα όργανα οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά και απομακρύνει τα απόβλητα προϊόντα του μεταβολισμού και προωθεί το ανοσοποιητικό σύστημα.
Περιορισμένη ή δυσλειτουργική μικροκυκλοφορία επιτρέπει στα κύτταρα να γερνούν γρηγορότερα, είναι η αιτία πολλών συνθηκών κακής υγείας καθώς και ασθενειών, καθυστερημένης επούλωσης και διαδικασιών ανάκτησης.
 
Το θαύμα του ανθρώπου:

Το κυκλοφορικό σύστημα είναι ένας όρος που οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν.
Περίπου 15.000 λίτρα αίματος αντλούνται καθημερινά γύρω από το ανθρώπινο σώμα. Το συνολικό μήκος των αιμοφόρων αγγείων που κυλούνε μέσα είναι 100.000 χιλιόμετρα. Περίπου το 74% της ροής του αίματος λαμβάνει χώρα στον τομέα της μικροκυκλοφορίας - στα αρτηρίδια, στα τριχοειδή αγγεία και στα φλεβιδία..
Η καρδιά από μόνη της δεν μπορεί να παραγάγει την αυτοάντληση ικανότητα. Πρώτον, μέσω του φυσικού ρυθμού μεταβολής της διαμέτρου των αγγείων (αγγειοκίνηση) δίνει τη δυνατότητα και ελέγχει τη διανομή του αίματος σε όλο το γιγάντιο δίκτυο των τριχοειδών στο τέλος της ροής.
Σε ένα υγιές άτομο οι κινήσεις αγγειοκίνησης λάβουν μέρος περίπου τρεις φορές ανά λεπτό, σε εκείνους που είναι άρρωστοι ή των οποίων η υγεία είναι αδύναμη, αυτό συμβαίνει μόνο μία φορά ανά δέκα λεπτά. Για να βελτιωθεί το αίσθημα της ευεξίας και η επίτευξη της υγείας, αυτός ο πολύ χαμηλός "παλμός" πρέπει να τονωθεί ή να εξομαλυνθεί.

Καταγράψτε τις επιδόσεις από την ιατρική έρευνα


Ακριβώς αυτή η διέγερση, ή εξομάλυνση της αγγειοκίνησης υλοποιήθηκαν με επιτυχία από την ερευνητική ομάδα του Docent CA. Dr.Rainer Klopp με τη βοήθεια ενός φυσικού με πολυδιάστατη δομή σήματος, το οποίο είναι σαν ένα εξωτερικό μικροαγγειακό  βηματοδότη, η μειωμένη ή δυσλειτουργία της μικροκυκλοφορίας μπορεί  αποτελεσματικά να αναβιώσει.  Ως εκ τούτου, η νέα αυτή τεχνολογία υποστηρίζει πλήρως, ιδιαίτερα αποτελεσματικά και χωρίς παρενέργειες, έναν από τους πιο σημαντικούς μηχανισμούς ρύθμισης του σώματος για την πρόληψη όσο και για την διαδικασία θεραπείας, αποκατάστασης και αναγέννησης.

Νέα ελπίδα για τις χρόνιες παθήσεις και σε περιπτώσεις στις οποίες όλες οι άλλες επιλογές θεραπείας έχουν  εξαντληθεί.

Αυτή η τεχνολογία μπορεί να εφαρμοστεί μόνο με τον εξοπλισμό της νέας γενιάς θεραπείας BEMER. Αυτές οι συσκευές  χρησιμοποιούνται σε ιατρεία, ιδιωτικές και κρατικές κλινικές και νοσοκομεία, θεραπευτήρια, αναρρωτήρια και σε ιδιωτικές κατοικίες,
Νέες προοπτικές και δυνατότητες στην σύγχρονη ιατρική. Είτε για την πρόληψη ή σε συμπληρωματική εφαρμογή κατά τη διάρκεια της θεραπείας της ασθένειας ή και για τις επώδυνες συνθήκες: Οι επιτυχίες και η δραστικότητα των θεραπειών είναι καταπληκτικές και τεκμηριώνονται με πολλές μελέτες. Οι ιατρικές συσκευές έχουν ιατρική βεβαίωση θεραπείας, και η επίδρασή τους είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη και ευρέως αναγνωρισμένη.